Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 2 July 2012

Saya Menang T-Shirt!

Alhamdulillah, walaupun simple sahaja hadiahnya tetap bersyukur, Nisa ada join contest Saya Mahu T-shirt Bride and Groom (post) by As dan winner telah pun diumumkan. Alhamdulillah terpilih jadi salah seorang dari 50 pemenang. Yeay, dapat T-shirt free!

Consider birthday present for me and him since both of us share same birthday month. For B2B lain yang masuk giveway ni, check your names mana tau disenarai kan juga, kena bagi balik details pada sponsor giveaway ni sebelum 5 Julai 2012 ni,kalau tak , nanti dia bagi T-shirt tu pada org lain pula

Senarai Pemenang Contest Saya Mahu T-Shirt Bride and Groom

One more giveaway by ZFCraftcorner pun dah umumkan pemenang, kali ni tak menang. It's ok. Ni pun dia random pick je.

Senarai Pemenang Bertuah Giveaway ZFCCraftcorner

Alhamdulillah.Pada yang di luar sana jangan putus asa, banyak lagi giveaway untuk disertai.


2 comments:

  1. akak pun dpt jgk!! weeee~ baju utk pre wedding kot!! hehehe~

    ReplyDelete
  2. perasan gak nama akak atas2 tuh..mesti smart untuk pre wedding akak nnt!kiter tak tau nak pakai bile..hahaha

    ReplyDelete