Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 2 August 2012

Rezeki

Rezeki didatangkan dengan pelbagai cara. Lihatlah dari sudut yang lain, bukan dalam bentuk wang semata, malah dalam bentuk bantuan, dapat harga murah dari vendor,dipermudahkan urusan dan pelbagai lagi.

Dan..ini mungkin rezeki anda.Kina ada buat promo.Grab cepat tau!


Dah terima hadiah dari Kina jugak. Lipstick tu memang merah!dan telekung pun dah bawak gi terawih.Crest Whitestrips je belum sempat pakai


dan juga hadiah Rayyan T-shirt Bride & Groom




Perasaan bila menang..seronok..bila dah terima hadiahnya beronok-ronok.! Thanks to all yang bagi this all special gift.Jasamu dikenang..

4 comments:

  1. Seronoknyer dpt hadiah n menang....tahniah2....

    ReplyDelete
  2. tahniah ;)

    rezeki masing2 kan ;)

    ReplyDelete
  3. thanks cik rahmah,congratz to u too untuk rezeki berganda2 tu

    thanks cik susu, yup rezeki masing2..Allah dah tentukan yang terbaik untuk hambaNya, tak menang satu, menang yang lain plak,congratz to you too

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah.. murah rezeki org2 yg nak kawin kan? congrats :))

    ReplyDelete