Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 19 September 2012

Baju Persalinan

Baju Bertandang dah siap jahit..Hari tu singgah kedai saja nak tanya boleh tak tukar kaler lace untuk finishing tu.Sekali dia cakap baju dah siap, tapi belum beading je.Wah apa lagi, ambil kesempatan fitting, overall i like it ! Mula-mula pakai rasa macam tak muat, Pelik juga sebab berat badan maintain. Rupanya tak bukak zip sampai habis,Kalut punya pasal sebab kedai pun dah nak tutup masa tu. So tinggal tunggu outcome bila dah beading nanti.Baju tentatively akan diambil pada hujung bulan 10, saja ambil awal dan set kan tarikh untuk tailor siapkan 2 minggu sebelum majlis.Vendor ni kat KL.Will be reveal later.

Baju sanding pulak, bahagian atas almost siap,kain tak siap lagi. Tailor kat Seremban suruh ambil minggu depan. Untuk tailor seremban nisa hantar untuk jahit baju je,tak minat sangat dengan beading di kedai tu,so decide to find Beading & Lace Expert.

My List of Beading & Lace Expert

1. Zaza Beadme Please
2. Pearlnity
3.Beads & Bling
4.Hariz and Team Wedding Services
5.Dyang Lovely Lace.

Belum hantar lagi ke beading , Yang lain ada cadangan tak? Nisa memang tak reti menjahit,Bahagian seni lain boleh tapi bukan seni jahit. Kalau ada cadangan share ye.

3 comments:

  1. TQ hanisah.. sebab sudi share link beads expert.. good luck dengan semua persiapan ya.. :)

    ReplyDelete
  2. welcome bie, sikit je tu, nisa still mencari

    ReplyDelete