Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 5 November 2012

Sayang You

Sabtu lepas shopping untuk final touch up di Jalan TAR. My Favourite shopping place. Hari ni nak cerita sikit la satu kedai yang Nisa canang-canang kat orang. Ada one of reader pergi ke sana and lucky her dapat non woven bag murah (dan cantik). Jadi, kalau ke Jalan TAR, dah puas tengok barang kat tingkat bawah Semua House,marilah cuci mata di satu lagi kedai yang menjual barang-barang perkahwinan.

KEDAI SAYANG YOU
SEMUA HOUSE
TINGKAT U5
JALAN TAR,KUALA LUMPUR



 Naik Lif ke tingkat U5, Sejurus lif terbuka, nampak pintu gerbang seperti di atas, dan sah anda di tempat yang betul.

 Belok kanan, dan dah nampak Kedai Sayang You.belah kiri ada butik perkahwinan


Ada pelbagai pilihan

Kawasan pun luas

Ini cuma alternatif kedai di Semua House. Pilihan terletak di tangan anda. Tapi kes non woven beg tu contoh terbaik .Harga biasa RM2.20, tapi sebab nak habiskan stok dia jual RM1.60. Nisa pergi tengok juga rupa non woven beg tu. Comel ok, lagi comel dari Non woven yang Nisa dah beli, Rasa rugi plak.Tapi kalau beli last minute, tak sempat siap bungkus doorgift plak.Jadi, simpan saja rasa ralat tu. Selamat berbelanja semua!

oh ye..tengah berbelanja tu jumpa one familiar face, tapi tak tegur sebab tak sure dan tidak pernah dikenalkan secara rasmi. Apapun, nak diucapkan tahniah kepada familiar face and her soon to be husband, sebab gaya macam majlis korang pun dah dekat.Congratz in advance!Sayang You!


1 comment: