Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 22 November 2009

Weddings at hall

Bila dah di rumah kena memenuhi jemputan kahwin.Saya juga tidak ketinggalan.Kali ini memenuhi jemputan kawan ayah di Kuala Limpur .Kalau weddings yang buat kat dewan ni biasanya grand-grand.Dilihat dari luar boleh tahan grand.Decoration mantap juga..Walau apa pun yang penting kita memenuhi jemputan.Nak komen lebih-lebih untuk majlis orang tak elok tau.Jadi,kesimpulannya wedding tu ada class!



No comments:

Post a Comment