Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 30 April 2010

Precious moments in Segamat

Hampir seminggu aku luahkan masa bersama teman rapat dan paling baik ..Cik Siti Soleha ..thank you dear, i have a very enjoy moments with you. Memandangkan ini mungkin kali terakhir kami menjejakkan kaki ke Segamat,maka kami pun ingin mencuba makanan restoran yang selalu diwar-warkan sebagai restoran yang harus dikunjungi sekiranya berada di Segamat. Seterusnya bermulalah jalan-jalan cari makan di....MacDota..apa yang kami makan?mari kita lihat..

Ini dia..chicken chop yang aku order.Rasanya tidaklah setanding kenny rogers tapi boleh tahan bagi yang gemarkan 'light' black pepper in taste. Abaikan muka over excited ini..Jom tengok apa yang Soleha order


Quit surprising juga.Soleha siap order dua ketul ayam plus fish burger.Amboi-amboi.Komen Sol,ayam goreng pon boleh tahan rasanya.Tapi fish burger tu agak kempunan nak rasa akibat terjatuh dalam kereta ketika aku brek kecemasan.Takpelah.Sol dah cubit sikit.


So, aku bagi 3 star untuk rasa tapi 1 1/2 bintang untuk tempat. Better luck next time.This restaurant need renovation.For Sure..Restoran ini sesuai sekiranya teringin benar nak makan chicken chop ala kenny rogers tapi sedar-sedar anda di segamat.

No comments:

Post a Comment