Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 21 December 2010

Officially Grad from UiTM



Yeay! Akhirnya dengan secara rasmi telah bergelar lepasan ijazah dari UiTM.Ya..saya berbangga akhirnya telah tamat pengajian 2 tahun ijazah sarjana muda PENGKHUSUSAN Kewangan. Kenapa nak semua huruf besar pada pengkhususan?saja sebab KHUSUS. Disebabkan masa diploma dulu tak sempat nak bergambar sakan, so this time around saya telah mengupah seorang photographer profesional untuk merakam detik kegembiraan. So far, photographer http://kameramin.com/ sangat bagus dari segi PR dan juga kualiti kerja.




4 of housemates get ANC!






Mesti tercari-cari siapa teman istimewa nisa currently kan? (ada ke patut,perasan!)No..no..no..anda tidak akan dapat melihatnya di hari istimewa ini. Sebab beliau tidak dijemput. Dan currently bf tidak wujud dalam kamus nisa sebenarnya. Kalau ada pun mungkin cuma insan yang bergelar calon suami.



Kalau dulu boleh la bergambar ngan bf.Tapi since dah jadi ex bf so capturing moments with family is much better.


Nisa upload a few pictures just to share.Ada upload banyak di FB

.Tunggu 2 minggu nak dapat DVD Konvo. Anyway, worth waiting for.

2 comments:

  1. :) :) okey.. my friend are interested to know you haha.. ni leh wat bisnes cari jodoh ni.. gurau je ye..

    tau blog nisa ni dari soleha.. :)

    ReplyDelete
  2. really funny..expand business jadi bisnes cari jodoh.hahaha

    no wonder.terkejut gak tadi tetiba min komen

    ReplyDelete