Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 22 June 2011

Addicted to B2B blog

Ok.Sejak dua menjak semakin hampir dengan hari kejadian, saya telah mula addicted membaca blog bakal-bakal pengantin. Punyalah banyak idea dalam kepala.Padahal nak tunang je.Baru 30% menuju hari kejadian.Dah menggelabah

Blog list utk wedding makin bertambah dari hari ke hari sampai dah tak boleh tambah (maybe jammed).Dah berkenan kat design atau konsep-konsep sesetengah B2b tapi lupa yang mana satu.Aish..kena make a list..buat buku idea.Nasib baik dah ada checklist dalam komputer.

Macam nak ubah blog ni jadi B2B tapi rasa macam kesuntukan masa.so abaikan lah..biar je berjela list b2b blog.AAK (Ada aku kesah?). Malam dah merangkak ke 1 pagi.Apalagi,buku conteng dicapai untuk design kad..eh.tunang pon nak ada kad? Over..tengok dulu tahap kerajinan.Bagi rakan-rakan terdekat, doakan kad saya tu dapat dijayakan dengan sepenuhnya kerana penerimanya adlah anda juga nanti.

No comments:

Post a Comment