Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 11 June 2011

Setel ke...??


Preparation untuk majlis pertunangan. Tak tahulah dah berapa peratus selesai. Buku checklist selalu je bertukar-tukar.Jadi selalu lupa mana satu yang dah setel dan mana satu yang perlu diselesaikan.Dah jadi mcm tu.Tangan ni ternampak la satu aplikasi Setelkahwin.com

Wah..Majlis Tunang pon serabut lagi dok advanced sangat nak kahwin pulak. Actually aplikasi ni beri idea pada saya untuk buat checklist untuk pertunangan gak. Lepas ni kena buat 2 copy.Hardcopy and softcopy.In case buku hilang,boleh rujuk dalam komputer.dalam komputer hilang???Yes.Aplikasi SETTLEKAHWIN akan banyak membantu. Cuma taip saja.Lepas log in sebagai ahli, 56 checklist keluar.Mak aih..camne nak shortlist jadi sikit untuk pertunangan nanti.Ok.Cepat-cepat.En Bakal Tunang belum dihubungi untuk dimaklumkan pembelian kain untuk dipakai waktu tunang nanti

Ingatkan si dia nak pakai kemeja je.Sekali nak pakai sedondon la plak.Colour baju tempah hari tu plak pelik..nasib baik tak pilih pink.Ok.jangan risau Encik Bakal Tunang, walaupun saya dah syok sendiri awalnya..tapi insyaAllah kita akan perbetulkan.

Semua nak pakai sedondon sekali..satu famili? Tak yah la ..baru bertunang..Nak jugak?Ok la..Saya cuma tak mahu menyusahkan.Tapi kalau dah nak pakai ok jugak

p/s : Tarikh kahwin hanya jangkaan.Subject to changes

1 comment:

  1. nisa! u kne ade shortlist kut, bukan checklist :)
    gudluck on ur preparation key..tc_shena

    ReplyDelete