Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 15 August 2012

Photobook Promo

This is what i am waiting for. Promo from Photobook Malaysia and it is available in Groupon!

This is absolutely must grab item! Harga photobook promo terendah setakat ini.

And another great news is, this promo come with complimentary voucher of RM184 to print another photobook (Large ).SO kalau korang nak print lagi satu,guna voucher ni and korang kena tambah lagi RM184 sebab harga full complimentary photobook tu RM368.Tapi tak nak guna pun takpe.

Pay RM53 and you get more than the value you pay. Cepat..promosi ini akan berakhir dalam masa 3 hari lagi


5 comments:

  1. td cik mah hmpir dah nk beli..tp bile teringt blik xjd..sbbnya adik cik mah ade bg album masa tunang tu...gn tu la nk letak gmbar pre wedding nnti...heheh

    ReplyDelete
  2. cha dah beli previously dari groupon juga. tapi bukan under photobook.com.. dari pixajoy... RM55.. sedang bertungkus lumus untuk edit photobook sendiri baru send for printing.. letak pic pre wedding aje.. hikhik.. try dulu, if satisfied mahu beli lagi utk print picture wedding nanti... rasa tak cukup nak tgk dari OP.. hahahaha.. *tamak

    ReplyDelete
  3. cik mah : print gambar mcm biasa ye? kalau print biasa pun ada offer, rm25 untuk 100 keping but tak sure available lagi tak kat groupon.

    cik cha : echah, nisa pun pernah beli promo pixajoy tu, landscape imagewrap rasanya, kiter guna untuk print album tunang,sangat puas hati. so far pixajoy bagus jugak, in term of delivery and customer service. nisa memang aim photobook dari dulu sebab layout software dia . beli la lagi satu, print picture post wedding or honeymoon.

    ReplyDelete
  4. promo nih sLaLu gk naek kt groupon.senang ker nak edit pic pkai software die??

    ReplyDelete
  5. ok je edit, masuk gambar and adjust..kalau nak beli, check dulu software dia senang and paham tak kita nk buat.lain orang lain cara dan citarasa..

    ReplyDelete