Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 12 September 2012

Not Settle

Stress....!!!! kurang dua bulan dari tarikh itu tapi OP masih belum ketemu... Cerewet ke ? pon ada, tolak tambah dengan budget ciput ni..bila dah jumpa harga mak aih..sebulan gaji boleh habis..

Ciri-ciri photographer yang dikehendaki :


Boleh capture dan edit dengan vintage style plus warna ceria style
mestilah seorang periang dan peramah
output dan layout yang simple (tak nak ada tulisan bagai)
Album nak dalam photobook ( malas nak bawak berat-berat)

Ada yang berkenan, tapi tak padan dengan budget. Thinking to revise budget.Help me..Pandangan dan bantuan anda semua adalah sangat dihargai.Give opinions please

5 comments:

  1. wahh busynya dia.. baru nampak update keekekek

    ReplyDelete
  2. cik mah ade contact try r tnyer...ni MY bff punya abg ipar....tgok kat cn...https://www.facebook.com/FaezRulePhotography

    ReplyDelete
  3. zila : busy sgt zila..lagi satu tak tau nak update ape..huhuhuh

    cik mah : thank you for the suggestion, nanti nisa tengok ye

    ReplyDelete
  4. kita lagi tensen..
    family taknak gune OP..
    nak gune adik beradik je..
    adik beradik setakat ada dslr je..
    teknik tak tahu..

    jadi kita pasrah je la...

    tapi ada minta tolong kazen snap utk nikah..
    dia pro sikit..

    itu je yg mampu..

    :'(

    ReplyDelete
  5. kalau nk cut bajet try xyah amek photobook tu..
    beli voucher ;)
    OP just edit n burn je ;)

    ReplyDelete