Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 4 October 2012

The Spare Wedding Shoes

Ibu nisa raise a concern mengenai wedding shoes. Katanya

Ibu : Kasut yang pakai buat jalan kat luar rumah tu takkan la nak bawak masuk rumah? nanti kotor rumah

Saya : Takpe ibu, nanti long cari kasut spare untuk pakai dalam rumah je


Yup, nisa jumpa kasut ni on clearance sale di Times Square.Sangat murah,you will be surprised,tak kisah la kalau orang kata tak elok atau tak cantik,yang penting i'm loving it. Kalau nak beli kasut di Times Square,kena pandai cari kedai,rajin-rajin pusing.Alhamdulillah Nisa tak banyak kali pusing pun sebab sebelum ni pernah jumpa kedai ni cuma tak ada saiz dan takde design yang berkenan.

Sepasang kasut ini akan digunakan hanya di dalam rumah.Berbaloi untuk kasut yang hanya akan dipakai sehari.

5 comments:

  1. bpe saiz ni yer..
    kite mcm mls je nk bli kasut ms nikah sbb nk kne bli mestilah yg nmpk vouge skit... wlupn nmpk vouge pun, tp leh pki hnya sehari .. huhu

    ingt nk pki kasut mn yg ade jek.. byk2 pun nnt bkn nye pki sgt...

    ReplyDelete
  2. ni saiz 37 @ 5..itulah,masa nikah pun skjap je..beli satu supaya boleh pakai semua majlis.ni terpaksa beli sebab nak asing kasut dalam dan luar rumah

    ReplyDelete
  3. oh cantiknyaaa!

    Betul Hanisah..xpedulik apa orang cakap..yang penting kita suke!

    ReplyDelete
  4. Cantik di mata kita.kasut letak pun kat bwh je pun

    ReplyDelete
  5. Kasut saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Sangat Obses Handbag dan Kasut. Check it out!

    ReplyDelete