Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 5 March 2014

Newborn

Alhamdulillah..telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada 22 November 2013 seberat 2.8kg.Tahun lepas punya cerita baru nak wrap tahun ni. Nak review pasal hospital, pasal doktor on the next entry la.(Kalau rajin).

Syukur juga dapat cuti 3 bulan..memang rezeki anak.Company announce pindaan cuti bersalin dipanjangkan dari 2 bulan ke 3 bulan pada 1 Nov.Ngam-ngam sebelum baby lahir.Banyak lagi pindaan dibuat , so kira memang bertuah badan la orang cakap.Walaupun boleh pakai cuti bersalin 3 bulan sekali je sepanjang kerja, pulun je la cuti 3 bulan kan.

Ni entry khas sebab rindu kat Zila, boleh gitu..? Dapat semangat sikit bila kawan-kawan blogger sokong satu sama lain.Akan cuba sedaya upaya untuk update and review mana yang patut.

Tepek satu dua gambar buat tatapan. Baby now at 3 months ++



5 comments:

  1. Ala2 comeynyer...rajin2 tau review...boleh share2 ngan mommy2 lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiter cuba ye Puan Mah..nak share jugak dengan mommy2

      Delete
  2. lama nye hilang... tup2 kuar entry pasal baby...
    tahniah (^_^)

    ReplyDelete
  3. dekat setahun jugak since last entry..thanks diyana for the wish

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhh terharunya kita nisa! rindu sangat kat nisa! hehehe muahh muahhh. baby awak sangat cumel oke! sepet macam baby kita hahaah

    ReplyDelete