Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 19 June 2009

Wajah-wajah


Reunion?of course..salah satu acara tahunan sejak saya meninggalkan lapangan menjadi MPP..berkumpul bersama teman-teman seperjuangan ni seronok sangat.Kalau dah berkumpul macam ni teringatlah kisah-kisah lama.Ungkit mengungkit kisah lama ni seronok..Dan update cerita cerita terbaru mengenai teman-teman yang lain.Ada yang sudah berkerjaya,berlakon,berkahwin,bertunang dan masih belajar.Sebelum saya terlupa biar saya update progress teman-teman lain.Well i'll start with people who attend the reunion.Others can't make it because they have other commitment.

NIK FARHANA- she's the project manager for this time reunion.(wearing pink scarf)Well, sekarang Nik tengah study external course in accounting.Katanya silibus luar negara tapi belajar kat malaysia.Tempat pengajiannya di UiTM Shah Alam..Dia dah bersusah payah contact yg lain untuk reunion ni..siap buatkan souvenirs untuk kitorg.Sweet sangat...Bila time cuti kadang-kadang kerja kat booth CIMA.Interesting..

JOANA-She's studying at UiTM Shah Alam in International Business..An excellent student which actively participate in english debate..a representative for UiTM.Jo dah pergi sejauh Bangladesh untuk debat sahaja.wow..i'm proud of u Jo!All i know is her life is all about debate..debate..and debate..

FAIZ-this business minded man is now continuing his Master in corporate at S.Alam.Faiz ni memang otak berniaga.Sekarang ini pun dia jadi middleman untuk travel agency and pencetakan t-shirt.After this,kalau nak melancong or print a t-shirt memang boleh contact dia.Lagipun untuk 3 sem berturut-turut faiz dah jadi supplier t-shirt untuk Minggu Mesra Siswa di UiTM Segamat.

HASSAN-my dearest..heheh..still study in Bachelor Library science (is it ?).Sekarang ni dia yang masih meneruskan perjuangan sebagai MPP.Hassan jadi MPP di UiTM S.Alam dan memegang jawatan sebagai Biro Perhubungan dan Alumni..selalu sibuk dengan kamera shoot sana sini..thanks to him we can capture beutiful picture that day..

What about the others...?
SHA'ARI-dengarnya dia dah bekerja..sebagai apa..dan di mana tidak dapat dipastikan
RIZAL-pun dah keje..but we lost contact
CIK YAM-tengah sambung Master kat S.Alam..sama-sama dengan Faiz.Sudah bertunang dengan buah hati dan bakal melangsungkan perkahwinan dalam masa setahun dua ni
KAK SHASHA-sedang berbahagia bersama suami tercinta ..juga sedang menyambung pengajian Master bersama Faiz dan Cik Yam.
AMAN-pun study kat S.Alam..in ACCounting
KAK ZARINA-khabarnya kini dia menjadi guru taska di S.Alam
ILMI-tengah study kat UiTM S.alam
JIHA-khabarnya dapat sambung pengajian di UiTM bahagian Utara..we miss her mulut becok!
AZFAR-study kat S.Alam gak.Kekadang jadi pelakon extra dalam iklan dan drama.Pernah nampak azfar berlakon watak kecil sebagai penjahat dalam siri PEPAYA (did i spell it right?..whatever..)
WAN-menurut sumber yang dipercayai..Wan baru sahaja melangsingkan perkahwinan dengan buah hati tercinta..cinta jarak jauh..merentas semenanjung dan Sarawak ke Sabah..Akhirnya ke jinjang pelamin.Tapi agak terkilan jugak sebab tidak diberitahu..Takpe.Asalkan Wan bahagia..
AKMAL-sekarang tengah praktikal..belajar kat UiTM S.alam..
AIDIL-we really LOST him..huhuh
AWE- sambung belajar di Segamat.Now he is my junior..Bachelor Finance.Sedang menceburkan diri dalam MLM..Khabarnya ketika kami sedang reunion,dia dalam perjalanan menunaikan umrah..Alhamdulillah..

did i miss any name?i hope not...

Next time we will plan another reunion.Maybe a photo shoot session with all of others MPP..Dah dua kali buat reunion kat Mid Valley..next time it's gonna change..any suggestion is allowed..

I Miss all u GUYS!!!

No comments:

Post a Comment