Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 13 July 2009

Pakej Telefon promosi

Seperti yang telah dijanjikan oleh pihak TM akhirnya secara rasmi rumah sewa saya telah menggunakan pakej telefon RM 10.Dengan pakej ini saya boleh menelefon ke talian tetap tanpa had hanya dengan membayar RM 10/bulan.Tempoh percubaan yang diberi ialah 6 bulan.Kalau dalam masa 6 bulan tarik diri dari pakej ni kena bayar penalti pulak.

Sebenarnya berminat dengan pakej ni sebab nak dapat telefon wireless free.Bukannya apa sangat telefon tu,tapi saja nak cuba pakej ni.Dah amik telefon tu kat pos laju tapi tak pasang-pasang lagi kat rumah.Nanti2lah pasang.Baru je keluarkan telefon tu dari kotak..nak tukar dengan telefon yang lama tu kena tunggu cik nisa ni rajin la..

Oh yea..dah seminggu cik nisa perhatikan sitemeter pengunjung kat sebelah ni.Nampaknya cik nisa ada pengikut yang sama melawat blog ini setiap hari.Boleh detect datang dari mana.Ini cuma jangkaan cik nisa.Terima kasih kepada pengunjung blog Cik Nisa ni.Tak seberapa sangat tapi cukuplah sekadar suka-suka..baca kisah-kisah kecil ini.

Teringat pulak dialog Shah Rukh dalam OM SHANTI OM.Shah Rukh KHan @ Om kapoor suka cakap sorang-sorang kat billboard yang paparkan artis pujaan dia iaitu Deepika.Dan setiap kali dia dah melalut cakap panjang panjang ,last sekali Om kata..."hope you are not boring and don't mind"...saya pun nak cakap..hopefully you are not boring and don't mind.Dan kalau tak keberatan boleh tinggalkan komen.cik Nisa sedia menerima.Satu hari nanti Cik Nisa nak try pasang shoutbox plak.Terima kasih sekali lagi..sudi2 la berkunjung lagi...!

No comments:

Post a Comment