Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 20 June 2012

Ekslusif from Shajaratul Design : Free Kristal Handbouqetbouqet

 Cantik tak? rasa nak free handbouqet camni? Boleh je..Join Giveaway

Kali ni bukan contest kena like-like.Kali ini semuanya bergantung kepada luck anda!

Shajaratul Design sedang buat giveaway dan tarikh tutup penyertaan is end of June 2012. Sesiapa berminat nak masuk follow this step ya.Ohhh..hadiahnya..sejambak brooch handbouqet y'all

1. Like Page Shajaratul Design di FB (DONE)

2. Jadikan salah satu gambar bunga tgn kristal yg ada sebagai profile picture sehingga 30 June 2012, sila ke album ni  di FB (DONE)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.451035564501.236122.116549019501&type=3

3. 3. Sharekan post ini di wall anda/di blog kalau ada.

4. Dan Sila tinggalkan komen anda disini ( SHAJARATUL DESIGN)..nak komen ape2 pun boleh...sekurang-kurangnya tulis : " done " (PUN DAH BUAT)

5. Kepada yg bertuah tu ( kita buat ikut cabutan no. komen ). kami akan announce by end of June 2012.

Senang kan? Best of Luck you guys!

Jangan main2, Shajaratul Design ni quite good in their work. Nisa terus perasan iklan mereka ni kat belakang page Inspirasi Perkahwinan last month. Tak caya? tengok bawah ni..



 dalam majalah PENGANTIN pun ada. Notice the handbouqet on the side



8 comments:

  1. hye folow n link kamu dear ;)

    ReplyDelete
  2. shajaratul ni kedai dia btul2 kat depan rumah i. jalan kaki je sampai dah ekeke.. tapi tak sempat2 nak gi :P

    ReplyDelete
  3. zila :series babe? hahaha..join lah contest.mana tau kalau menang hadiah boleh amik terus sebab dekat dgn rumah.hehehe

    cik susu : thanks.i follow jugak

    ReplyDelete
  4. Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

    ReplyDelete
  5. hi hanisah..kina jwb dkt sini jela ye..utk wedding belah perempuan kina dpt free OP, utk bertandang mmg kina hire kerjagilasimoll utk edit,shot,burn..

    all the best for all the contests ya! mengingatkan zmn kina sblum kawen..:)

    ReplyDelete
  6. thanks kina,lupa plak u dapat razali kan..pernah jugak face to face dgn dia masa wedding kawan last 2 year, mmg superb hasil keje dia.

    cadangan you sangatlah bernas,nisa pun ada tanya kerjagilasimoll , tapi dia tak available on my day.laku sejak kina promote..heheheh

    ReplyDelete
  7. sy pnh cuba contact shajaratul ni utk urusan hb.. :)

    ReplyDelete
  8. Assalamu'alaikum.

    Jgn share gambar yg taktutup aurat. Nanti kita dpt saham dosa.
    Delete ye.

    May Allah bless! ^_~

    ReplyDelete