Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 26 June 2012

Survey : Wedding Shoes from Bella Rina Weddings

Nisa jumpa this FB page dan nak kongsi dengan semua.ini entri khas untuk kasut pengantin



Bagi Nisa, kasut ni memenuhi setiap ciri yang nisa impikan untuk sepasang kasut pengantin, simple yet elegant. Mampu ke tak? tengah tunggu quotation diorg bagi.nama pun survey kan?

Pada sesiapa yang nak tengok apa lagi dalam koleksi mereka ni boleh
 
Lawati Page Bella Rina Wedding's

atau

FB Bella Rina Wedding

Bella Rina Weddings ni merupakan salah satu produk rangkaian Rins Suzanna. Kenal nama itu kan? Rangkaian nama Rins Suzana ni pun terkenal.

Jenguk-jenguklah mereka, mana tau ada yang berkenan.

Tapi kalau nak tengok secara live, Rins Suzana ada buat open day.Bukan setakat nak tengok, nak rasa, nak pegang pun boleh kot.Vendor-vendor lain pun ada yang turut serta.


Yang berkesempatan boleh turut serta.Semua details ada dalam poster. Ini iklan tidaj berbayar je. saja promote sebab barangnya pun dah cantik

2 comments: