Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 27 June 2012

Free Handmade Guestbook & Photoframe from ZFCC


Mana-mana hadiah pun memang menarik.Sejak kebelakangan ni banyak je giveaway yang hanya menggunakan tuah aka LUCKY to choose the winner. Well, that's better sebab tak perlu suruh orang like kan. Nisa sukeee

Jadi ada satu lagi giveaway by ZFCC (ZFCraftcorner)

Pemenang akan dipilih secara random.ingat yea..RANDOM!

Mesti nak tau hadiahnya dulu.Jeng,jeng,jeng

ONE Lucky Winner will get
HANDMADE WEDDING GUESTBOOK
 
&
 
THREE Lucky person will get
 
 
HANDMADE PHOTO FRAME as Consolation Prize

Nak join? Baca butiran dibawah
 
Cara untuk anda menyertai GIVEAWAY nie...

1. Sesiapa jer boleh join giveaway nie...
2. Jadi FOLLOWER blog ZFCC or members page FB ZFCC
3. Buat satu post tentang  giveaway ini dekat  blog or wall facebook anda
4. Once dah buat post tu, please tinggalkan detail dekat ruangan comment 
- NAMA .....EMAIL ADDRESS.....POSTED LINK (URL blog or FB anda)

GIVEAWAY ini akan berakhir pada 11.59pm on 30 JUNE 2012. Pemenang akan dipilih secara random dan keputusannya akan ZFCC umumkan pada 07.07.2012

No comments:

Post a Comment