Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 7 July 2012

Week of Luck

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..

Syukur tak terhingga ke hadrat Ilahi atas segala rahmat dan limpah kurnianya.

Minggu ini merupakan minggu yang penuh dengan kejutan dan tuah. Kenapa saya cakap begitu? Sebab minggu ni berderet Nisa dapat hadiah dan cabutan bertuah dari mereka-mereka yang bermurah hati.Jadi secara kesimpulannya sebagai memperingati minggu yang penuh bahagia ini, dengan ini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada penganjur contest yang bermurah hati memberikan hadiah-hadiah berikut.Walaupun kecil tetapi ia tetap signifikan dalam majlis perkahwinan saya


a. One of 50 selected blogger to receive T-Shirt Bride and Groom contest organized by As
    Sponsor from : Homemade T-Shirt Printing

b.Grand Prize Winner in giveaway and entitle RM200 Voucher to rent from Something Borrowed by Nawal
   Sponsor from : Something Borrowed By Nawal

c.Lucky Winner to receive crystal handbouqet worth RM180 from Shajaratul Design
 Sponsor from : Shajaratul Design

On top of that, Nisa dapat hadiah dari external training sebab jawab quiz masa training and company announce goods new that makes all smiles all year!

Terima Kasih pada B2B yang banyak bagi semangat supaya tak mengalah dan terus mencuba.

 Asalnya nisa memang tak suka contest kena like-like (pernah sekali masuk).Then lately banyak contest pemenangnya berdasarkan lucky draw, jadi cuba peluang dan rezeki berpihak sangat baik minggu ni. Lepas ni memang nak masuk contest seumpama ni saja.

Pada B2B yout there, Ingatlah...There are No Failures, Don't give up and Change your strategy. Nisa sudah,anda bagaimana?

4 comments:

  1. Tahniah Nisa..=)

    murah rezeki..hehe
    kite pun sntiasa mencuba,
    insyallh, taknak mengalah lagi..hehe
    percya pada rezeki memasing kan..

    ReplyDelete
  2. tahniah2...seronoknya mmg mcm2... :)

    ReplyDelete
  3. Nisa : Thanks,yep, jangan mengalah, Allah dah tentukan yang terbaik untuk hambanYa.Kiter kena usaha je.chaiyok!

    Sarah : Terima kasih sarah

    Rahmah : terima kasih rahmah, memang seronok! sangat seronok walau kecik2 je.org kata rezki kahwin

    ReplyDelete