Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 16 October 2012

Progress : Kad Kahwin Delivery

Nisa dah start hantar kad kahwin sejak 15 Sept 2012 lagi.Kad baru je sampai kat tangan masa tu dan terus edar. Golongan pertama yang dapat adalah saudara mara yang bau-bau bacang la.Maksudnya saudar mara kepada mak cik dan pak cik.Tapi mak cik dan pak cik tak dapat sebab memang dah tradisi jemput pakai mulut pun mereka akan datang.

Seterusnya bagi pada rakan-rakan rapat dalam ofis. Ni group yang saya dah anggap macam famili sendiri. Oleh sebab tak bersedia sangat nak bagi,terpaksa tulis nama diorang depan-depan diorang.Agak terkilan sebab tak sempat tulis awal,but it thoughts that counts.

Minggu ketiga giliran untuk kad dihantar by pos. Tak ramai pun.Pakai setem 60 sen sebab sampul surat kosong. Tulis alamat pakai tangan dengan anggaran 5 kad sehari tulis alamat sahaja.Effort tu diperlukan,jadi tulis sikit-sikit

Minggu lepas, edar kad di kawasan perumahan pulak.Saya yang drive cari jalan sama-sama dengan ayah.Berpusing-pusing tapi itupun tak cukup satu taman, baru conquer separuh dari kawasan tu,Inilah gaya seorang ayah yang dengan selamba berkain pelikat dan berbaju pagoda menghantar kad dari rumah ke rumah.

Minggu ni nak edar kad untuk kawan dalam department dan department lama pula..Yang ni memang banyak..

Ada sesiapa nak kad? Dengan ini setulus hati Nisa jemput ye.Boleh bagi address pada link berikut and tinggalkan comment kat sini jugak.takut tak perasan.Segan nak jemput sebenarnya.Lepas pergi wedding Nisa, boleh la singgah Nilai 3 .hehehe

Link Form

No comments:

Post a Comment