Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 22 May 2012

Bride to Be 2012

Di kala ini baru nak sedar diri bahawa telah masuk waktu azan..eh..silap..masuk zon bride to be. Rasa macam dah lewat sangat.sebelum ni asyik follow tengok saja B2B share their preparations and get some tips from them.

Sekarang, baru tersedar..dan bila tersedar sebenarnya tinggal 5 BULAN lagi ye. dan saya masih di tahap survey. Di tahap ini dengan hanya baru jumpa kedai jahit atau kedai bunga yang diingini telah membuatkan hati lega.Walaupun semuanya rasa macam dah lambat sangat. Saya sengaja letak ticker di atas sebagai peringatan.

Mulai saat dan tika ini saya akan mula berblog mengenai perkahwinan saya.Saya akan jadikan blog ini sebagai jurnal.Walaupun dah ada buku jurnal siap bertampal semua benda yang berkenaan, namun blog ini merupakan platform untuk rujukan.

Tidak kesah samada ada yang membaca atau tidak. Mulai saat ini tak kisah samada ada yang nak stalk or bercakap belakang silakan. Saya cuma menulis kerana ingin menulis, bukan kerana sebab lain. (ohh..mungkin sebab nak menjana pendapatan dari nuffnang). Itu pun saya tak tau.

Jadi kepada sesiapa yang membaca dan follow, teruskan membaca. Pada sapa yang nak add sila lah. Jangan malu jangan segan. Kepada sesiapa yang nak cakap belakang..(memang aku kesah), so what? . Till next writing.

6 comments:

  1. Jangan emo-emo eh sayang. Hehehe

    ReplyDelete
  2. ika,sekejap je emo nya..lepas dah tulis rasa lega.hehehe

    ReplyDelete
  3. wuit..hari ni dah tinggal 22 hari..moga dipermudahkan

    ReplyDelete
  4. huuu. awk menikah dlu laa nmpk gayenye! jgn xdtg wedding akak nnti dah laa ye. hehehe.

    ReplyDelete
  5. ha'ah kak dib.ni pun dah kira lmbt, ramai potong line dah..hehehe..insyaAllah nisa pergi, beza 2 minggu je..

    ReplyDelete