Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 May 2012

Pilihan Shawl Nikah

Hari ini Radiusite baru sahaja upload produk terhangat di pasaran iaitu Shawl Shasmeen Ika II.Diinspirasikan dari shawl yang dipakai oleh owner butik (Ika) di hari pernikahannya

Last week teringat-ingat post Miss Ika tentang shawl yang nak dipakai pada hari nikah. So pada sesiapa yang masih tercari-cari shawl cantik untuk dipakai terjah blog Radisusite segera.Ada 7 warna dijual dengan harga dibawah RM100.Setakat tadi warna putih dah out of stock.Kena tunggu restock la ye kalau nak putih juga.



Radiusite pun ada ajar cara nak pakai shawl tu. Nampak sopan saja.



Ada juga yang guna pakai shawl ini sebagai veil. Kena bijak menggayakannya.

Sesiapa yang berminat serbu lah butik online hijab terkemuka ini melalui Radiusite
Blog atau FB

atau

boleh juga tengok FB ShawlLine ni



terserempak dalam FB.Price range sama dengan Radiusite cuma berbeza design.


I have buy a simpler shawl at Jalan TAR previuosly.Nak cuba jugak melilit shawl pakai tutorial radiusite.

7 comments:

  1. Suka shawl Shasmeen tu.
    Ingat nak buat sendiri nanti.
    Mintak2 menjadi. Huhu

    ReplyDelete
  2. yg 2nd tu junior akak. tokey shawlforyou. die ade wat shawl bru jgk. cantik. try tgk. hehe. btw, akak pn xde tudung lg. huuuu~

    ReplyDelete
  3. miss ika : try je buat , pkai shawl biasa dulu..ada msa lagi, wish you all the best

    Kak dib, model tu tokey jugak ke? dah tgk, byk juga shawl menarik.Akak pakai shawl pun cantik macam hari bertunang tu.

    ReplyDelete
  4. untungnya nisa pandai pakai shawl.. huhu. kita tak reti. Kalau pakai pon rasa mcm tak sesuai je dengan kita.. huhuhu.

    Bie pon pening nak pilih tudung yg sesuai untuk nikah nanti.. huhu

    ReplyDelete
  5. beli je shawl..tak tau jadi ke tak pkai..

    bie kena cuba semua jenis tudung,takpun igt tudung apa org selalu kata bie cantik pakai

    ReplyDelete
  6. kalo x,aku pun nak pakai shawl jugak tapi macam rimas plak nanti..hehehehehe.. :p

    ReplyDelete
  7. salam..tumpang lalu tuan tanah. Untuk shawl cantik and lepas ni akan ada patch lace shawl boleh visit hijabandsuch.blogspot.com. Thanks!

    ReplyDelete