Until Jannah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 19 December 2012

2012 Year End Promo by SBBN

YES..it's almost come to end of year 2012. Sekejap je kan? Nak war-warkan sikit la pasal one of promo by Something Borrowed by Nawal(SBBN). If still remember, Nisa pernah memenangi voucher RM200 dari vendor ni.Hadiah utama lucky draw.Memang tak sangka.Mula-mula sangka ini cuma khayalan dan mungkin skim promo vendor untuk tarik minat pelanggan supaya beli barang mereka lepas dah ambil barang free kan.Rupanya tidak sama sekali.Memang sejujurnya Nisa dapat total sewa barang RM200 dari SBBN. Tak perlu ambil extra barang pun.

Kak Nawal from SBBN is totally professional and very friendly. Nisa ambil barang-barang dari Kak Nawal 2 hari sebelum majlis.Senang je nak cari rumah Kak Nawal ni,dekat area Alamanda Putrajaya je.Mula-mula salah rumah, tapi bila call Kak Nawal balik, cuma kena patah balik 1 minit cari rumah yg betul.Kak Nawal dah siap bagi phone no in case apa-apa terjadi. Bila dah ambil barang,Kak Nawal keluarkan resit sebagai formaliti.Dan tiada bayaran la kan sebab menang voucher tu.

Back to cerita asal , Kak Nawal buat promo this coming 20.12.2012.Tarikh cantik kan? Kak Nawal nak bagi diskaun 20% untuk sewa barang. Bayangkan kalau harga sewa biasa bantal ottoman RM30 seunit,dengan 20% diskaun, cuma perlu sewa dengan kadar RM24,dan kalau sepasang dapat la harga RM48.Tak sampai RM50 pun!


Grab cepat ye.Tunggu Khamis ni untuk promo Year End Sale.Nisa pernah sewa barang-barang dari SBBN.Alhamdulillah berkesempatan rasa barang ekslusif untuk majlis.Sekurang-kurangnya ia penyeri majlis Nisa yang sederhana tu.

Macam-macam barang ekslusif disewakan di SBBN. Nisa dapat sewa beberapa barang dengan percuma untuk menaikkan seri pelamin DIY (post) dan masih dilayan baik walaupun barang diberikan percuma.Jadi,jangan ragu-ragu memilih SBBN sebagai vendor anda.Layanan pasti bagus.SBBN ada menambah portfolio menyewakan barangan untuk DIY pelamin.Barang seperti backdrop,platform boleh juga disewa dari beliau.Barang-barang baru nak disewa ni pun cantik-cantik belaka.








Ada yang berkenan? Boleh terus layari page FB kak Nawal for more updates.Nantikan Promo SBBN pada 20.12.2012 ni (Khamis).Jangan ketinggalan!

FB : SomethingBorrowed by Nawal

Grab the promo..Wait for tomorrow!

No comments:

Post a Comment